Je vaart nu hier:bedrijfsuitje

bedrijfsuitje


Welkom bij Stormvogel sticky icon

 
Welkom op de site van Stormvogel bv. Een rederij van drie originele traditionele zeilschepen. 
 
 
zz_thumbfotovs_thumbfotoat_thumbfoto

 

Beste gasten,

Wij willen jullie graag weer ontvangen aan boord van een van onze drie zeilklassiekers, Anna Trijntje, Vriendschap en Zuiderzee. Naast de vele zeiltochten, die zijn gereserveerd voor het varen met groepen hebben we ook weer een aantal zeilvakanties voor individuele boekingen in een gevarieerd programma. Alle tochten zijn zowel bij de Zeilvaart als bij Stormvogel te boeken, maar de afhandeling zal meestal door de Zeilvaart voor ons worden gedaan. Mocht u speciaal alleen met ons afspraken willen maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiereunie of gewoon een dagje zeilen met vrienden dan kan dat natuurlijk altijd.

Wij hopen weer veel gasten aan boord van onze zeilschepen te mogen verwelkomen.

De Webkapitein

 

ROTCyp verslag van de Race 2010

Door de weersomstandigheden kom je soms niet meteen toe aan het bloggen. Toch een verslag van team VolkerWessels op de Zuiderzee.

Wind en buien, vetrek ROTCyp vanuit de veerhaven.

Onstuimig weer, dus een repost van het vertrek uit de veerhaven...maar nu voor de ROTCyp.

Met uitzicht op het vertrek van de ROTCyp voor de Zuiderzee met aan boord het zeilteam  Volker Wessels.. Altijd leuk voor de achterblijvers iets mee te maken van het vertrek. Overigens is hier de positie van de Zuiderzee te volgen. Of hier de positie in het veld!

Zuiderzee in de IJhaven

De Zuiderzee gesnapt tijdens een dagtocht in de IJhaven. Ze is wat kaal zo zonder zeil maar de drukte en regels laten het niet toe te zeilen tijdens Sail....

Een lekkere Kieler Woche

Terug kijkend op de Kieler Woche kunnen we niet anders zeggen dan dat we geweldig weer gehad hebben. Doorgaans zonning, nauwelijks regen en zo her en der ook nog wat wind. Meer dan andere jaren werd er aan 'aankleding' van het schip gedaan hetgeen resulteerde in een leuk decor voor de gasten.

Stormvogel

Onder Zeil 21
1602 HZ  ENKHUIZEN
+31(0)228-756711
+31(0)655-195119
eMail:

15 laatste veranderingen

Inhoud syndiceren

Willekeurige foto

Annatrijntje Pinksteren 2008 / Anna-Tijntje Zeilt door het Noord-Hollands Kanaal Zaandam