Je vaart nu hier:bedrijfsuitje

bedrijfsuitje


Welkom bij Stormvogel sticky icon

 
Welkom op de site van Stormvogel bv. Een rederij van drie originele traditionele zeilschepen. 
 
 
zz_thumbfotovs_thumbfotoat_thumbfoto

 

 

Beste gasten,

Wij hebben jullie de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier ontvangen aan boord van een van onze drie zeilklassiekers, Anna TrijntjeVriendschap en Zuiderzee.

Helaas is op 1 februari 2019 de eigenaar van Stormvogel BV, Peter van Kogelenberg, overleden. Dit heeft geleid tot de verkoop van de Anna Trijntje aan schipper Stefan van der Valk en van de Zuiderzee aan schipper Martin Wille.

In seizoen 2020 is alleen de Vriendschap nog bij Stormvogel te boeken, maar de afhandeling zal meestal door Naupar  voor ons worden gedaan. Mocht u speciaal alleen met ons afspraken willen maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiereunie of gewoon een dagje zeilen met vrienden dan kan dat natuurlijk altijd.

ROTCyp verslag van de Race 2010

Door de weersomstandigheden kom je soms niet meteen toe aan het bloggen. Toch een verslag van team VolkerWessels op de Zuiderzee.

Wind en buien, vetrek ROTCyp vanuit de veerhaven.

Onstuimig weer, dus een repost van het vertrek uit de veerhaven...maar nu voor de ROTCyp.

Met uitzicht op het vertrek van de ROTCyp voor de Zuiderzee met aan boord het zeilteam  Volker Wessels.. Altijd leuk voor de achterblijvers iets mee te maken van het vertrek. Overigens is hier de positie van de Zuiderzee te volgen. Of hier de positie in het veld!

Zuiderzee in de IJhaven

De Zuiderzee gesnapt tijdens een dagtocht in de IJhaven. Ze is wat kaal zo zonder zeil maar de drukte en regels laten het niet toe te zeilen tijdens Sail....

Een lekkere Kieler Woche

Terug kijkend op de Kieler Woche kunnen we niet anders zeggen dan dat we geweldig weer gehad hebben. Doorgaans zonning, nauwelijks regen en zo her en der ook nog wat wind. Meer dan andere jaren werd er aan 'aankleding' van het schip gedaan hetgeen resulteerde in een leuk decor voor de gasten.

Stormvogel

Onder Zeil 21
1602 HZ  ENKHUIZEN
+31(0)228-795198
+31(0)645-088017
eMail:
eMail

15 laatste veranderingen

Inhoud syndiceren

Willekeurige foto

ATPinksteren2011 / GroteFoto-6UAR3UFP.jpg