Je vaart nu hier:Blogs / blog van Frank / Let’s get it on in Den Helder!

Let’s get it on in Den Helder!


DoorFrank- Gemaakt op13 oktober 2013

Na een enerverende eerste dag op zee, was het eenmaal aangekomen in Den Helder tijd voor ontspanning.

Voor de komende twee dagen is deze zeestad ons thuis. Na een verse lading pannekoeken is het donderdag 11 oktober als eerste tijd voor het Marine museum. We maken kennis met ramschip en ervaren claustrofobiteit aan boord van een onderzeëer “de Tonijn”. Maar de grootste ontdekking van ons bezoek, Stork’s drietrapsstoommachine, naar Nederland gehaald vanuit Indonesië vermomd als een eiland. Het tweede hoogtepunt van deze dag is het themafeestje in Studio 62! Hiervoor halen we alles uit de kast, van puntzak friet tot varken van cowboy tot indiaantje. Het feestje start al aan boord van de Zuiderzee met onze eigen DJ.
Vrijdag 11 oktober na een rustige ochtend bijkomend van het avondje ervoor, verplaatsen we ons aan het einde van de middag naar café Odeklonje voor de pubquiz. Een onverwacht mooi feestje met af en toe een paar vragen voor de quiz.
Inmiddels hebben we de haven van Den Helder verlaten, en varen we aan boord van de Zuiderzee richting IJmuiden, de laatste stop voor de eindstreep in Amsterdam. In de nok van de masten wapperen omgekeerd de vlaggen van onze concurrenten, trotse veroveringen van de race.

ROTCyp 2013 Groepsfoto_2       ROTCyp 2013 Groepsfoto

 

 

Stormvogel

Onder Zeil 21
1602 HZ  ENKHUIZEN
+31(0)228-756711
+31(0)655-195119
eMail:

15 laatste veranderingen

Inhoud syndiceren

Willekeurige foto

AT- diverse / IMG_2215.jpg