Je vaart nu hier:Indeling Zuiderzee

Indeling Zuiderzee


Klassieke Stoere Luxe

Max. aantal gasten (bij dagtochten):66
Max. aantal gasten (bij overnachtingen):22

Gebruik de links op het plaatje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEK:

Aan dek heeft de Zuiderzee erg veel ruimte waarbij vooral de brede gangboorden en zitplaatsen (ruim 30) aan dek opvallen. Op het achterdek is er rond de roerstand met het kompas een gezellig zitje gecreëerd. Ook rond de grote mast in de kuip is het goed vertoeven.


  Stuurstand  kuip

 

Zonnedek:

De luiken kap die in 1992 vervangen is door staal is bekleed met hout waardoor dit een waar zonnedek is geworden. Langs de den (de zijkant van de luikenkap) zijn banken geplaatst. 

  Zonnedek

Top

Benedendek:

Onderdeks is er een grote gemeenschappelijke ruimte waar aan 3 grote tafels maaltijden tot zo'n 35 personen geserveerd kunnen worden. De geluidsinstallatie (CD, casseterecorder,radio), spelletjeskast en boordbibliotheek maken dat u ook aan boord de avonden gezellig door kunt komen.

  dagverbl

Kombuis:

Het kombuis dat verzonken in deze ruimte is gebouwd beschikt over alle hulpmiddelen om van een eenvoudige zeemanspot tot een luxe Captainsdinner te kunnen bereiden. Acht gasbranders, een afwasmachine, ruim bemeten koelkast en een diepvries zijn aanwezig. Natuurlijk is er serviesgoed en glaswerk aan boord. (Tot max. 50 personen).

Hutten:

Het schip beschikt over 6 driepersoons- en achterin 2 tweepersoonshutten. Waardoor er kooien voor 22 gasten aan boord zijn. Deze zijn voorzien van een matras en hoofdkussen met schone overtrek als u aan boord komt. Eventueel kunt u een dekbed met hoes aan boord huren. Iedere slaapplaats is voorzien van en eigen bedlampje. De hutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water. Er is ruim kastruimte en er is in iedere hut een safe met cijfercode.

Sanitair:

Het schip is uitgerust met 3 toiletten met wastafel, 2 douches met wastafel en een douch achterin.

Top

 

Bemanningsverblijven:

Voorin het schip is het bemanningsverblijf waar de stuurman woont. Eventueel afhankelijk van het vaargebied slapen hier ook een kok en de matroos. Achter onder het stuurwerk is de kapiteinshut. De roef is een privé-verblijf voor de bemanning.

Navigatieruimte:

De navigatie ruimte is overdag en tijdens de vaart voor iedereen toegankelijk. Hier kan men zich verdiepen in een uitgebreide verzameling zeekaarten en nautische boekwerken. Tijdens de vaart wordt er uitleg gegeven over de verschillende instrumenten. 
 

  navbib  navins

 

Top

 

Machinekamer:

Hier kan men zich laten rondleiden door de vaste bemanning.
Aandrijving:
General Motors dieselmotor, type GM8VA 260 PK
Hulpbedrijf:</address>
Mitsubishi dieselgenerator, type K 12 kVA
MC Cormick diesel generator
Lister diesel generator 24 V
Brandstoftanks : 3000 liter