Welkom bij Stormvogel sticky icon

 
Welkom op de site van Stormvogel bv. Een rederij van drie originele traditionele zeilschepen. 
 
 
zz_thumbfotovs_thumbfotoat_thumbfoto

 

 

Beste gasten,

Wij hebben jullie de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier ontvangen aan boord van een van onze drie zeilklassiekers, Anna TrijntjeVriendschap en Zuiderzee.

Helaas is op 1 februari 2019 de eigenaar van Stormvogel BV, Peter van Kogelenberg, overleden. Dit heeft geleid tot de verkoop van de Anna Trijntje aan schipper Stefan van der Valk en van de Zuiderzee aan schipper Martin Wille.

In seizoen 2020 is alleen de Vriendschap nog bij Stormvogel te boeken, maar de afhandeling zal meestal door Naupar  voor ons worden gedaan. Mocht u speciaal alleen met ons afspraken willen maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiereunie of gewoon een dagje zeilen met vrienden dan kan dat natuurlijk altijd.

Geniet zomer 2020 aan boord van de Vriendschap

Plaatje

In 1904 gleed in ’s Gravenmoer de stevige vrachtklipper Vriendschap van de helling om te beginnen aan een lange loopbaan. Alle crises heeft deze stoere zeiler sindsdien overleefd. En nu is zij klaar om gasten te ontvangen als zeilend passagiersschip of als vakantiehuis.

 

De Vriendschap ligt klaar voor vertrek in de haven van Enkhuizen aan de voet van de Drommedaris en op loopafstand van de historische binnenstad met veel winkels en leuke terrasjes...

In aanloop naar sail 2015 Virtuele tour "Zuiderzee"

 In aanloop naar Sail Amsterdam 2015 een virtuele tour rond de Zuiderzee gemaakt door Christel. 
 

ROTCyp 2013 Blog

Zondag avond, 6 oktober. De Zuiderzee ligt momenteel in IJmuiden. Rustig weer, mooie zonsondergang. De weersverwachting voor morgen zegt weinig wind.

Zuiderzee te Brest

Un festival de voiliers pour l'été 2012

ZuiderzeeBrest

ZuiderzeeBrest

Prachtig zoals de Zuiderzee zich in Brest presenteert.